Monday, August 24, 2015

Akim Ahmad Mengamuk Video & Gambar Stacy Tersebar

Akim Ahmad Mengamuk Video & Gambar Stacy Tersebar


Akim Ahmad melalui twitter telah mengamuk dan melahirkan rasa kecewa dan tak puashati apabila gambar dan video Stacy memeluk Islam telah tersebar di laman sosial.


Akim Ahmad ternyata berang dan menulis banyak tweet tentang hal ini yang rata-rata  menunjukkan rasa ketidakpuashatiannya.

Ini antara komennya:

“Pihak tak bertanggungjawab sebarkan lagi. Sebelum apa-apa berlaku, saya rasa lebih baik yang merakam tampil. Saya tau anda bertudung pink.”

“Bercerita tentang amanah, memang manusia yang tak amanah ni, sila jawablah di "sana". Tanggunglah ye. As salam mualaikum.”

“Privacy orang jangan di share. Jaga kehormatan. Anda merakam tanpa kebenaran. Itu sangat pasti, TANPA KEBENARAN. Sila tampil.”

“Phone canggih, akal bila lagi?”

“Saya bukan marah, tapi kecewa. Kecewa dengan sikap yang ditunjukkan oleh perakam yang tidak amanah. Sangat kecewa. Harap janganlah ada yang buat silap macam ni lagi. Saya merayu, sama-samalah kita mengingatkan ye. Assalammualaikum,”

Hmm lain kali jangan dok rakam kuat sangat ye, banyak sangat kaki rakam kat Malaysia ni. Huhu



1 comments:

  1. kepada akim tak payah kecewa sgt...even rakam tanpa kebenaran kerana benda yg baik benda yg menuju ke jalan lurun tak payah jd kan issue...kalau saya jadi kamu saya akan bangga bakal isteri saya di puji semua rakyat malaysia..tp ni lah dunia artis kalau gambar tak separutnya blh plak di bangga...ini lah manusia akhir zaman..

    ReplyDelete