Monday, September 21, 2015

Abam Dedah Punca Disingkir Dari Super Spontan

Abam Dedah Punca Disingkir Dari Super Spontan


Abam telah disingkir dari Super Spontan Jumaat lalu. Keputusan itu membuatkan ramai tidak berpuashati dan kecewa setelah Abam disingkir (Baca Komen Orang Ramai Di Sini)

Yang terbaru Abam telah memberi beberapa kemungkinan mengapa dia disingkirkan.


Jelas Abam lagi faktor utama penyingkirannya di minggu keempat Super Spontan All Stars berpunca daripada beberapa kelemahan yang dimiliki.


Ini komen Abam:


“Mungkin ada kelemahan yang saya tonjolkan malam ini sehingga tersingkir. Ahli kumpulan Kungfu Kipidap sendiri beraksi dengan  hebat, cuma nasib tidak menyebelahi kami,” 


“Saya tidak terkejut langsung apabila nama saya diumumkan sebagai peserta yang tersingkir sebab saya dapat rasakan mungkin nama saya yang akan akan diundi keluar.

“Tiada perasaan marah aku tidak berpuas hati dengan penyingkiran saya sebab adat ada menang atau kalah. Hari ini mungkin saya kalah bukan sebab saya tidak kelakar, apa yang penting saya dah bagi yang terbaik untuk Kungfu Kipidap dan penonton,”

“Terus terang saya sangat okay dengan ahli kumpulan Kungfu Kipidap dan tiada masalah di antara kami. Mungkin bukan rezeki saya untuk terus bersaing ke minggu berikutnya. Apa pun saya tetap gembira dan seronok berpeluang untuk berada di pentas Super Spontan All Stars,” 

Itulah sedikit komen dari Abam apabila tersingkir.

0 comments:

Post a Comment